Erä- ja elämysretket Facebook
navigointiEtusivunavigointiElämyspaketitnavigointiTietoanavigointiKuvagallerianavigointiYhteystiedotnavigointi
lumikenkäily
Yhteystiedot

 

Seija Jussinniemi

 

Seija Jussinniemi


• puh. 040 732 5623
• sähköposti: s.jussinniemi@kotinet.com

Liikunnan suhteen olen melkein kaikkiruokainen. Talvella on mukava laittaa metsäsukset jalkaan ja lähteä kiertelemään nevan reunoja. Keväällä houkuttaa pyöräily ja hölkkääminen. Kesällä jännitystä elämään tuo välillä käydä geokätköilemässä tai suunnistamassa ja sen jälkeen vaikkapa melomaan ja uimaan. Syksyn tunturireissun ja polkujuoksujen jälkeen alkaa muutaman viikon rauhoittuminen ja sitten taas mennään lumella lumikenkäillen ja hiihtäen.

Pienellä porukalla on mukava liikkua ja seurailla samalla luonnossa tapahtuvia muutoksia. Varsinkin lasten kanssa liikkuessa löytää parhaimmat nähtävyydet. Lasten kanssa on myös pilkkiminen tullut mukaan talvisiin toimintoihin. Mikä parasta kalat perkataan, paistetaan nuotiolla ja syödään heti pois.

Koulutukset ja kurssit: Liikuntalääketieteen perusopinnot, eräkummineuvoja, Metsähallitus, Esikoulunopettaja, Liikunnan ammattitutkinto, Erä- ja luonto-oppaan ammattitutkinto, Voitas vanhusvalmentaja, Metsämieliohjaaja ja terveystiedon opinnot. Riistanhoitajan ammattitutkinto 2022.

     
Yhteystiedot

 

 

 

Metsämielellä-ohjaajat

 

Metsämieli-ohjaajat
http://metsamieli.fi/Metsaemieli-ohjaajat/


Ota yhteyttä Metsämieli- ohjaajaan, kun haluat suunnitella luonnon hyvinvointivaikutuksia ja Metsämieli- harjoituksia sisältävän tapahtuman, hyvinvointikurssin tai valmennuksen.

Ohjaaja on suorittanut Metsämieli- ohjaajakurssin ja hänellä on soveltuvaa koulutus- ja kokemustaustaa luonto- tai hyvinvointipalveluista.
Metsämieli- ohjaajat kokoontuvat vuosittain täydennyskoulutuspäivään ja he kehittävät yhdessä Metsämieli- menetelmän soveltamista erilaisille ryhmille.

Lisätietoja ohjaajista:
• Sirpa Arvonen
• puh. 040 503 9913

     
VOIMA
SeijaVoima liikuttaa!Leena